به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی پذیرش (داوطلبانی که درآزمون سراسری سال ۹۶ ثبت نام ودرجلسه آزمون غایب بوده اند و متقاضیانی که درآزمون مذکور ثبت نام ننموده اند) در رشته‌های تحصیلی آزمون سراسری ۱۳۹۶ که پذیرش درآنها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) صورت خواهد گرفت (موضوع قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مصوب ۹۲/۶/۱۰ مجلس محترم شورای اسلامی)، می‌رساند که ثبت نام وانتخاب رشته برای گزینش در این قبیل رشته ها منحصراً به صورت اینترنتی از روز پنجشنبه مورخ ۹۶/۵/۱۹ آغاز و در روز دوشنبه مورخ ۹۶/۵/۲۳ پایان می‌پذیرد.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام و جدول کدرشته محل های مربوط به پذیرش فوق از روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۵/۱۸ بر روی سایت این سازمان قرار داده خواهد شد. لذا کلیه متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج دفترچه راهنمای مربوط برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در روزهای فوق به پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرم انتخاب رشته (حداکثر ۱۵۰ کدرشته) به روش اینترنتی، اقدام نمایند.

ضمناً اطلاعات تکمیلی در اطلاعیه‌ای که در روز پنج شنبه مورخ ۹۶/۵/۱۹ منتشر می‌شود، درج خواهد شد.

5 × پنج =