اطلاعیه وام قرض الحسنه نیمسال اول ۹۶-۹۵

«اطلاعیه وام قرض الحسنه نیمسال اول ۹۶-۹۵»

موسسه آموزش عالی حکیم طوس

جهت رفاه دانشجویان مقرر گردید از محل منابع دانشگاه و با همکاری بانک قرض الحسنه رسالت به دانشجویان متقاضی، وام قرض الحسنه پرداخت شود. دانشجویان گرامی که مایلند از وام تخصیص یافته استفاده نمایند با عنایت به شرایط ذیل و رعایت تمامی موارد مطروحه اقدام به تکمیل مدارک نمایند:

1. متقاضیان جهت دریافت وام با معرفی نامه دانشگاه به بانک رسالت معرفی خواهند شد.
  2. پرداخت وام برابر ضوابط و مقررات بانک مذکور خواهد بود.
  3. مبلغ وام بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد شهریه می باشد.
  4. بازپرداخت وام به صورت اقساط ۱۲ ماهه و با کارمزد ۲% می باشد.
  5. اولویت پرداخت وام با دانشجویان جدیدالورود می باشد.
  6. با توجه به محدودیت پرداخت وام، بدیهی است پس از بررسی مدارک دانشجویان توسط امور مالی، در صورت تکمیل بودن مدارک وام تخصیص داده می شود و پرونده ها بر اساس تحویل در اولویت قرار می گیرد.
  7. با توجه به اینکه شهریه به صورت نقد و اقساط دریافت می گردد، وام تخصیصی مذکور برای دانشجویان فعلی مربوط به بخش اقساط شهریه می باشد و بخش نقدی همزمان با انتخاب واحد دریافت خواهد شد و برای دانشجویان جدیدالورود مربوط به بخش نقدی شهریه می باشد.
  8. دانشجویان گرامی پس از مطالعه مفاد ذکر شده می توانند در فرصت مشخص شده از تاریخ ۹۵/۰۵/۳۰ به سایت دانشگاه مراجعه و نسبت به دریافت فرم تقاضای وام اقدام و پس از تکمیل فرم فوق به انضمام کپی کارت دانشجویی تا تاریخ ۹۵/۰۶/۱۶ به امور مالی موسسه مراجعه و نسبت به تحویل مدارک اقدام نمایند.

شرایط بانک قرض الحسنه رسالت جهت پرداخت وام:

1. ارائه معرفی نامه از طرف دانشگاه
  2. ارائه مدارک شناسایی شخص (کارت ملی – شناسنامه)
  3. مدارک مورد نیاز جهت ضمانت وام، یک برگ چک از ضامن و یک برگ چک از شخص وام گیرنده ( در صورتیکه شخص وام گیرنده چک نداشته باشد یک نفر دیگر به عنوان ضامن چک پرداخت کند)
  4. وام فوق به صورت وام شهریه بوده و صرفا جهت تامین بخشی از شهریه بوده و به حساب بستانکاری دانشجویان منظور میگردد.

دریافت فرم تقاضای وام تنها کانال رسمی موسسه آموزش عالی حکیم طوس در تلگرام کلیک نمایید

سه + 9 =