اطلاعیه ویژه پذیرش دانشجو (بر اساس سوابق تحصیلی)/ دوره های کاردانی به کارشناسی (کارشناسی نا پیوسته)

اطلاعیه ویژه پذیرش دانشجو (بر اساس سوابق تحصیلی)

دوره های کاردانی به کارشناسی (کارشناسی نا پیوسته)

سال تحصیلی ۹۷-۹۶

مؤسسه آموزش عالی حکیم طوس با اخذ مجوز از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از مهرماه ۱۳۹۰ فعالیتهای علمی و آموزشی خود را شروع نموده و درحال حاضر در  ۲۳رشته تحصیلی در مقاطع مختلف، مشغول به فعالیت می باشد.

• موسسه در یکی ازبهترین و امن ترین مناطق شهری و با دسترسی آسان و سریع به مترو و وسایل حمل و نقل عمومی قراردارد.
  • به دانشجویان ورودی جدید برابر ضوابط موسسه، وام قرض الحسنه کمک هزینه پرداخت شهریه اعطاء میگردد. این وام مجزا از وام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم می باشد.
  • بـه دانشجویانی که این موسسه را در بین موسسات غیردولتی بعنوان انتخاب اول، برگزیده باشند، تخفیف شهریه ثابت به میزان ۵۰% در ترم اول، اعطاء خواهد شد.
  • به دانشجویان رتبه اول تا سوم هررشته در هر نیمسال تحصیلی (به شرط کسب معدل بالای ۱۸)به ترتیـب ۵۰ ، ۳۰ و ۲۰ درصـد تخفیـف شـهریه
    ثابت اعطاء میگردد.
  • تامین خوابگاه برای دانشجویان دختر غیربومی از طریق خوابگاه های خودگردان تحت نظارت دانشگاه فردوسی مشهد، امکان پذیر خواهد بود.
  • موسسه از کادر علمی مجرب و توانمند ، برخوردار می باشد.

نحوه ثبت نام دوره های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۶

بدین وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۶ می‌رساند که ثبت نام برای دوره مذکور، منحصراً بصورت اینترنتی از روز یکشنبه مورخ ۹۶/۰۳/۰۷ آغاز و در روز شنبه مورخ ۹۶/۰۳/۱۳ پایان می‌پذیرد؛ لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام، به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند. لازم به تاکید است ثبت‌نام ، در یک مرحله انجام می‌شود و داوطلبان می بایست همزمان با ثبت نام، نسبت به درج رشته محل های تحصیلی خود در فرم تقاضانامه اینترنتی با توجه به رشته های اعلام شده در دفترچه راهنما، اقدام نمایند.

**برای ثبت نام  به سایت سازمان  سنجش آموزش کشور به نشانی   www.sanjesh.orgمراجعه فرمایید.

ارتباط با موسسه  :

تلفن تماس :  ۳۸۴۰۲۷۹۹ – ۰۵۱     –    ۳۸۴۰۲۷۲۶ – ۰۵۱    نمابر :   ۳۸۴۰۷۹۸۳ – ۰۵۱

سایت :  www.hakimtoos.ac.ir     تلگرام : https://telegram.me/hakimtoosuniversity

16 − پانزده =