اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان آزمون سراسری – سال۱۳۹۵

اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال۱۳۹۵

با عرض سلام و و تبریک قبولی شما دانشجوی گرامی در مؤسسه آموزش عالی  حکیم طوس :

آشنایی با  موسسه آموزش عالی حکیم طوس :

مؤسسه آموزش عالی حکیم طوس (ویژه خواهران) با اخذ مجوز از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از مهرماه ۱۳۹۰ فعالیتهای علمی و آموزشی خود را شروع نموده و درحال حاضر در  ۲۳رشته تحصیلی در مقاطع مختلف، مشغول به فعالیت می باشد.

۱موسسه آموزش عالی حکیم طوس ، ویژه خواهران می باشد.

۲موسسه در یکی ازبهترین و امن ترین مناطق شهری و با دسترسی آسان و سریع به مترو و وسایل حمل و نقل عمومی قراردارد.

۳ حداقل ۵۰% شهریه (درصورت درخواست دانشجو) با رعایت اولویت ، از محل منابع دانشگاه و از طریق بانک به صورت  وام قرض الحسنه پرداخت خواهد شد. لازم به توضیح است وام مذکور جدا از وام دانشجویی مصوب وزارت علوم می باشد.

۵موسسه از کادر علمی مجرب و توانمند ، برخوردار می باشد.

۶امکان تامین خوابگاه دانشجویی برای دانشجویان غیربومی فراهم می باشد.

۷موسسه برای رتبه های برتر علمی ، تخفیفات ویژه شهریه در نظر گرفته است.

الف- زمان ثبت نام :
از روز  شنبه ۱۳۹۵/۷/۳  تا سه شنبه ۱۳۹۵/۷/۶
ساعت ۸ الی ۱۵ به اداره آموزش موسسه مراجعه فرمایید.

ب :مدارک لازم جهت ثبت نام  :

۱ارائه اصل شناسنامه وکارت ملی
۲تصویر ازتمام صفحات شناسنامه و کارت ملی (۲سری)
۳عکس۴*۳   (۶قطعه)

۴-اصل و یا مدرک موقت پایان دوره پیش دانشگاهی  ( ۳ سری کپی )

۵-ریزنمرات دوره پیش دانشگاهی ( ۳ سری کپی )

۶- اصل و یا گواهی دیپلم متوسطه نظام جدید  (۳ سری کپی)

۷-ریز نمرات دیپلم متوسطه نظام جدید  (۳ سری کپی)

۸- اصل یا گواهی مدرک تحصیلی دوره چهارساله یا دوره شش ساله و یا هنرستان ( برای پذیرفته شدگان دارای مدرک نظام قدیم آموزش متوسطه)

۹- اصل گواهی یا کارنامه تحصیلی دیپلم نظام قدیم  (برای پذیرفته شدگان دارای مدرک نظام قدیم آموزش متوسطه)

۱۰- تاییدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی ( برای آندسته از پذیرفته شدگانی که اتمام دوره پیش دانشگاهی آنان تا پایان شهریورماه می باشد.)

۱۱- پرداخت علی الحساب شهریه

** درصورت وجود هرگونه سوال، نقص ویا ابهام در ارائه مدارک ثبت نام به اداره آموزش موسسه مراجعه فرمایید.

** برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی  www.sanjesh.orgمراجعه فرمایید.

ارتباط با موسسه  :
تلفن تماس :  ۳۸۴۰۲۷۹۹ ۰۵۱   –    ۳۸۴۰۲۷۲۶ ۰۵۱     نمابر :  ۳۸۴۰۷۹۸۳ ۰۵۱