اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان آزمون کاردانی پیوسته – سال۱۳۹۵

با عرض سلام و تبریک قبولی شما در مقطع کاردانی پیوسته در مؤسسه آموزش عالی  حکیم طوس :

مؤسسه آموزش عالی حکیم طوس (ویژه خواهران) با اخذ مجوز از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از مهرماه ۱۳۹۰ فعالیتهای علمی و آموزشی خود را شروع نموده و درحال حاضر در  ۲۳رشته تحصیلی در مقاطع مختلف، مشغول به فعالیت می باشد.

• موسسه آموزش عالی حکیم طوس ، ویژه خواهران می باشد.
  • موسسه در یکی ازبهترین و امن ترین مناطق شهری و با دسترسی آسان و سریع به مترو و وسایل حمل و نقل عمومی قراردارد.
  • ازدانشجویان جدیدالورود صرفاً مبلغ ۵٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال علی الحساب شهریه دریافت خواهد شد. الباقی شهریه با رعایت اولویت ، از محل منابع دانشگاه و از طریق بانک به صورت وام قرض الحسنه پرداخت خواهد شد. لازم به توضیح است وام مذکور جدا از وام دانشجویی مصوب وزارت علوم می باشد.
  • موسسه از کادر علمی مجرب و توانمند ، برخوردار می باشد.
  • امکان تامین خوابگاه دانشجویی برای دانشجویان غیربومی فراهم می باشد.

الف- زمان ثبت نام :

روزهای شنبه ۱۳۹۵/۶/۲۰ – یکشنبه ۱۳۹۵/۶/۲۱ و سه شنبه ۱۳۹۵/۶/۲۳

ساعت ۸ الی ۱۴ به اداره آموزش موسسه مراجعه فرمایید

ب :مدارک لازم جهت ثبت نام  :

1. ارائه اصل شناسنامه وکارت ملی
  2. تصویر ازتمام صفحات شناسنامه و کارت ملی (۲ سری)
  3. عکس۴*۳    قطعه)
  4. اصل گواهینامه پایان دوره متوسطه (دیپلم) و یا گواهی آن به همراه یک برگ تصویر آن
  5. اصل کارنامه تحصیلی دیپلم متوسطه به همراه یک برگ تصویر آن
  6. رسید پستی تأییدیه تحصیلی دوره متوسطه (دیپلم) – درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان دولت می‌بایست اقدام شود.
  7. پرداخت علی الحساب شهریه

**برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سازمان  سنجش آموزش کشور به نشانی  www.sanjesh.orgمراجعه فرمایید.

ارتباط با موسسه  :

تلفن تماس :  ۳۸۴۰۲۷۹۹ – ۰۵۱     –    ۳۸۴۰۲۷۲۶ – ۰۵۱    نمابر :   ۳۸۴۰۷۹۸۳ – ۰۵۱

سایت :  www.hakimtoos.ac.ir     تلگرام : https://telegram.me/hakimtoosuniversity

8 − 5 =