اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته – سال۱۳۹۵

با عرض سلام و تبریک قبولی شما در مقطع کارشناسی ناپیوسته در مؤسسه آموزش عالی  حکیم طوس :

آشنایی با  موسسه آموزش عالی حکیم طوس :
مؤسسه آموزش عالی حکیم طوس (ویژه خواهران) با اخذ مجوز از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از مهرماه ۱۳۹۰ فعالیتهای علمی و آموزشی خود را شروع نموده و درحال حاضر در  ۲۳رشته تحصیلی در مقاطع مختلف، مشغول به فعالیت می باشد.

۱- موسسه آموزش عالی حکیم طوس ، ویژه خواهران می باشد.

۲- موسسه در یکی ازبهترین و امن ترین مناطق شهری و با دسترسی آسان و سریع به مترو و وسایل حمل و نقل عمومی قراردارد.

۳- ازدانشجویان جدیدالورود صرفاً مبلغ ۵٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال علی الحساب شهریه دریافت خواهد شد. الباقی شهریه با رعایت اولویت ، از محل منابع دانشگاه و از طریق بانک به صورت

۴- وام قرض الحسنه پرداخت خواهد شد. لازم به توضیح است وام مذکور جدا از وام دانشجویی مصوب وزارت علوم می باشد.

۵- موسسه از کادر علمی مجرب و توانمند ، برخوردار می باشد.

۶- امکان تامین خوابگاه دانشجویی برای دانشجویان غیربومی فراهم می باشد.

۷- موسسه برای رتبه های برتر علمی ، تخفیفات ویژه شهریه در نظر گرفته است.

الف- زمان ثبت نام :
از روز  شنبه ۱۳۹۵/۶/۲۷ تا دوشنبه ۱۳۹۵/۶/۲۹
ساعت ۸ الی ۱۴ به اداره آموزش موسسه مراجعه فرمایید.

ب :مدارک لازم جهت ثبت نام  :
۱- ارائه اصل شناسنامه وکارت ملی
۲- تصویر ازتمام صفحات شناسنامه و کارت ملی (۲سری)
۳- عکس۴*۳   (۶قطعه)
۴- اصل یا گواهی مدرک کاردانی (فوق دیپلم) مبنی بر فارغ التحصیلی تا قبل از ۱۳۹۵/۶/۳۱ + ۲ نسخه کپی
۵- تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان برای آن دسته از داوطلبانی که درمقطع قبل، از مزایای صندوق مذکور بهره مند شده اند.
۶- ریز نمرات دوره کاردانی.
۷- پرداخت علی الحساب شهریه

** برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سازمان  سنجش آموزش کشور به نشانی  www.sanjesh.orgمراجعه فرمایید.

ارتباط با موسسه  :
تلفن تماس :  ۳۸۴۰۲۷۹۹ – ۰۵۱   –    ۳۸۴۰۲۷۲۶ – ۰۵۱     نمابر :  ۳۸۴۰۷۹۸۳ – ۰۵۱
سایت :   www.hakimtoos.ac.ir  : تلگرام : https://telegram.me/hakimtoosuniversity

Comments are closed.