اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان تحصیلات تکمیلی

« اطلاعیه ویژه  پذیرفته شدگان تحصیلات تکمیلی »

ضمن عرض تبریک قبولی شما در مقطع کارشناسی ارشد :

مؤسسه آموزش عالی حکیم طوس (ویژه خواهران) با اخذ مجوز از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از مهرماه ۱۳۹۰ فعالیتهای علمی و آموزشی خود را شروع نموده و درحال حاضر در  ۲۳رشته تحصیلی در مقاطع مختلف از جمله کارشناسی ارشد (رشته های حسابداری، فقه و مبانی حقوق اسلامی، مدیریت بازرگانی-بازاریابی) ، مشغول به فعالیت می باشد.

• موسسه آموزش عالی حکیم طوس ، ویژه خواهران می باشد.
  • موسسه در یکی از بهترین و امن ترین مناطق شهری و با دسترسی آسان و سریع به مترو و وسایل حمل و نقل عمومی قراردارد.
  • ۵۰% شهریه دانشجویان جدیدالورود در مقطع کارشناسی ارشد از محل منابع دانشگاه و از طریق بانک به صورت وام قرض الحسنه پرداخت خواهد شد. لازم به توضیح است وام مذکور جدا از وام دانشجویی مصوب وزارت علوم می باشد.
  • موسسه از کادر علمی مجرب و توانمند در مقطع کارشناسی ارشد، برخوردار می باشد.
  • کلاسهای دانشجویان ارشد صرفاً در روزهای ۴شنبه و۵شنبه برگزار میگردد.
  • امکان تامین خوابگاه دانشجویی برای دانشجویان غیربومی فراهم می باشد.

زمان و مدارک لازم جهت ثبت نام :

پذیرفته شدگان محترم جهت ثبت نام و انتخاب واحد می توانند از تاریخ ۱۳۹۵/۶/۱۴  لغایت ۱۳۹۵/۶/۱۷ به اداره آموزش موسسه مراجعه نمایند

همچنین می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات و امکانات ویژه موسسه آموزش عالی حکیم طوس همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۵ به اداره آموزش موسسه مراجعه فرمایید

ب :مدارک لازم جهت ثبت نام  :

۱-ارائه اصل شناسنامه وکارت ملی

۲- تصویر ازتمام صفحات شناسنامه و کارت ملی (۲ سری)

۳-عکس  ۴*۳  ( ۶ قطعه )

۴-«اصل» یا «گواهی موقت»  دوره کارشناسی  (۲ سری تصویر آن )

تبصره:  فارغ التحصیلانی که تاکنون موفق به اخذ مدرک تحصیلی خود نشده اند می بایست فرم مربوطه را تکمیل و به تایید دانشگاه محل تحصیل خود برسانند.

۵-ریز نمرات دوره کارشناسی ( برای فارغ التحصیلان کارشناسی پیوسته )

تبصره: دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی که در زمان ثبت نام آزمون درحال تحصیل بوده اند، فرم تایید معدل را به تایید دانشگاه محل تحصیل خود رسانده و ارائه نمایند.

۶- ریزنمرات دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته (برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته)

**برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سازمان  سنجش آموزش کشور به نشانی  www.sanjesh.orgمراجعه فرمایید.

ارتباط با موسسه :

تلفن تماس : ۳۸۴۰۲۷۹۹۰۵۱-  ۳۸۴۰۲۷۲۶۰۵۱-       نمابر : ۳۸۴۰۷۹۸۳-۰۵۱