اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان دوره های کاردانی نظام جدید

« اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان دوره های کاردانی نظام جدید »

ضمن عرض تبریک قبولی شما در مقطع کاردانی :

آشنایی با موسسه آموزش عالی حکیم طوس :

مؤسسه آموزش عالی حکیم طوس با اخذ مجوز از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از مهرماه ۱۳۹۰ فعالیتهای علمی و آموزشی خود را شروع نموده و درحال حاضر در ۲۳رشته تحصیلی در مقاطع مختلف از جمله کارشناسی ارشد (رشته های حسابداری، فقه و مبانی حقوق اسلامی، مدیریت بازرگانی-بازاریابی) ، مشغول به فعالیت می باشد.

۱-موسسه در یکی از بهترین و امن ترین مناطق شهری و با دسترسی آسان و سریع به مترو و وسایل حمل و نقل عمومی قراردارد.
۲- شهریه دانشجویان جدیدالورود از محل منابع دانشگاه و از طریق بانک به صورت وام قرض الحسنه قابل پرداخت خواهد بود. لازم به توضیح است وام مذکور جدا از وام دانشجویی مصوب وزارت علوم می باشد.
۳- موسسه از کادر علمی مجرب و توانمند برخوردار می باشد.

۴-امکان تامین خوابگاه دانشجویی برای دانشجویان غیربومی فراهم می باشد.
۵-موسسه برای رتبه های برتر علمی ، تخفیفات ویژه شهریه در نظر گرفته است.

زمان و مدارک لازم جهت ثبت نام :

پذیرفته شدگان محترم جهت ثبت نام و انتخاب واحد می توانند از تاریخ ۱۳۹۶/۶/۲۵ لغایت ۱۳۹۶/۶/۲۸ به اداره آموزش موسسه مراجعه نمایند

همچنین می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تسهیلات ویژه موسسه آموزش عالی حکیم طوس همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۵ به اداره آموزش موسسه مراجعه فرمایید

ب :مدارک لازم جهت ثبت نام :

۱-ارائه اصل شناسنامه وکارت ملی

۲- تصویر ازتمام صفحات شناسنامه و کارت ملی (۲ سری)

۳-عکس ۴*۳ ( ۶ قطعه )

۴-اصل‌‌ مدرک ‌‌دیپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جدید یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌جدید در یکی‌ از شاخه‌های‌ کاردانش‌ یا فنی‌ و حرفه‌ای (۱ سری تصویر آن )
۵-ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم به موسسه محل قبولی (درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان دولت می‌بایست اقدام شود).

در صورت کامل نبودن مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام ، به اداره آموزش مراجعه فرمایید.

**برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.orgمراجعه فرمایید.

ارتباط با موسسه :

تلفن تماس : ۳۸۴۰۲۷۹۹ – ۰۵۱ – ۳۸۴۰۲۷۲۶ – ۰۵۱ نمابر : ۳۸۴۰۷۹۸۳ – ۰۵۱