قابل توجه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۹۶ (مهلت انتخاب رشته تا تاریخ ۹۶/۳/۲۸ تمدید شد)

مؤسسه آموزش عالی حکیم طوس با اخذ مجوز از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از مهرماه ۱۳۹۰ فعالیتهای علمی و آموزشی خود را شروع نموده و درحال حاضر در  ۲۳رشته تحصیلی در مقاطع مختلف، مشغول به فعالیت می باشد.

• موسسه در یکی ازبهترین و امن ترین مناطق شهری و با دسترسی آسان و سریع به مترو و وسایل حمل و نقل عمومی قراردارد.
  • به دانشجویان ورودی جدید برابر ضوابط موسسه، وام قرض الحسنه کمک هزینه پرداخت شهریه اعطاء میگردد. این وام مجزا از وام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم می باشد.
  • بـه دانشجویانی که این موسسه را در بین موسسات غیردولتی بعنوان انتخاب اول، برگزیده باشند، تخفیف شهریه ثابت به میزان ۵۰% در ترم اول، اعطاء خواهد شد.
  • به دانشجویان رتبه اول تا سوم هررشته در هر نیمسال تحصیلی (به شرط کسب معدل بالای ۱۸)به ترتیـب ۵۰ ، ۳۰ و ۲۰ درصـد تخفیـف شـهریه
    ثابت اعطاء میگردد.
  • تامین خوابگاه برای دانشجویان دختر غیربومی از طریق خوابگاه های خودگردان تحت نظارت دانشگاه فردوسی مشهد، امکان پذیر خواهد بود.
  • موسسه از کادر علمی مجرب و توانمند ، برخوردار می باشد.

**برای ثبت نام  به سایت سازمان  سنجش آموزش کشور به نشانی   www.sanjesh.orgمراجعه فرمایید.

ارتباط با موسسه  :

تلفن تماس :  ۳۸۴۰۲۷۹۹ – ۰۵۱     –    ۳۸۴۰۲۷۲۶ – ۰۵۱    نمابر :   ۳۸۴۰۷۹۸۳ – ۰۵۱

سایت :  www.hakimtoos.ac.ir     تلگرام : https://telegram.me/hakimtoosuniversity

هجده − 14 =